De 2012 shift – Teal Swan

Het onderwerp wat gekozen is voor deze week is,

“Wat is de 2012 verschuiving? En waar gaat het over?”

Om de verschuiving te begrijpen moet je weten dat het universum, dat ooit volledig één was, in verschillende dimensies is verdeeld. Maar dimensies zijn niet verdeeld in ruimte en tijd, maar in dimensies van frequenties. Alles wat je om je heen ziet is bewegende energie. En de manier waarop deze energie beweegt noemen we frequentie of een vibratie, wat het maakt, dat u mij, of een tafel tot een stoel of een berg kan zien.

Dus tijdens de 2012 verschuiving, kan je ons zien als een topgroep (apex) van de derde dimensie die verschuift richting de vierde dimensie of potentieel zelfs een vijfde dimensionele realiteit. Wij creëren de wereld om ons heen met waar we ons op focussen. Dus tijdens de verschuiving, mensen die zich richten op de voordelen die tijdens deze veranderingen optreden, zijnde, we draaien in een cirkel naar meer eenheid, we keren terug naar de “bron”, omdat het originele verlangen van de bron is om zichzelf te leren kennen. Om dit echter te leren dient er een basis van gescheidenheid te zijn. De fysieke realiteit is de grootste gescheidenheid die er is.

Maar nu transformeert de mensheid en de aarde en het universum, wat wij kennen als de derde dimensie, naar de vierde of vijfde dimensie. Dus als je creëert waar je op bent gefocust en je focust op hoe mensen slachtoffers zijn of hoe je zelf slachtoffer bent in het leven of focust op oorlog. Dan zal je overeenkomen met de vibratie van deze gebeurtenis tijdens deze verschuiving, maar als je je focust op wat deze verschuiving juist kan brengen, meer eenheid, dan gaat de frequentie hoger en is het makkelijker om je eigen realiteit te creëren. Je kunt dan makkelijker van punt A tot punt B gaan en je zal dus overeenkomen met de goede dingen van deze verandering.

Je kunt frequentie en de dingen waar je je focust zien alsof het nummers zijn, dit is één van de beste analogieën die ik heb gehoord, dus als je je focust op iets waar je angst over hebt en laten we zeggen dat angst vibreert op een niveau van 100, dan zal je een overeenkomen met de ervaring van alle mensen en de mogelijkheden en alle dingen met dezelfde frequentie van 100.

De vraag die we ons moeten stellen tijdens deze verandering is,

“met wat wil ik een match zijn?”

want ik wil me focussen op het exacte wat ik terug wil en als je dit doet zal je een overeenkomen met alle goede dingen en de metamorfose die voortkomt uit de 2012 verandering.

xb388de0b29b425ab1afcea5304afeeec_tsits2-jpg-pagespeed-ic-sea2wmlbsn


The Sculptor in the Sky

Dit boek geeft haar hoger perspectief van het ontstaan en de zin van het leven. Het is haar eerste boek en ietwat minder goed geschreven en afgewerkt dan haar tweede boek. Delen van het boek kan je hier lezen.
                           Hier is een link naar het boek ‘The Sculptor in the sky’.

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s