Het onderwerp wat gekozen is voor deze week is,

“Wat is de 2012 verschuiving? En waar gaat het over?”

Om de verschuiving te begrijpen moet je weten dat het universum, dat ooit volledig één was, in verschillende dimensies is verdeeld. Maar dimensies zijn niet verdeeld in ruimte en tijd, maar in dimensies van frequenties. Alles wat je om je heen ziet is bewegende energie. En de manier waarop deze energie beweegt noemen we frequentie of een vibratie, wat het maakt, dat u mij, of een tafel tot een stoel of een berg kan zien.

Dus tijdens de 2012 verschuiving, kan je ons zien als een topgroep (apex) van de derde dimensie die verschuift richting de vierde dimensie of potentieel zelfs een vijfde dimensionele realiteit. Wij creëren de wereld om ons heen met waar we ons op focussen. Dus tijdens de verschuiving, mensen die zich richten op de voordelen die tijdens deze veranderingen optreden, zijnde, we draaien in een cirkel naar meer eenheid, we keren terug naar de “bron”, omdat het originele verlangen van de bron is om zichzelf te leren kennen. Om dit echter te leren dient er een basis van gescheidenheid te zijn. De fysieke realiteit is de grootste gescheidenheid die er is.

Maar nu transformeert de mensheid en de aarde en het universum, wat wij kennen als de derde dimensie, naar de vierde of vijfde dimensie. Dus als je creëert waar je op bent gefocust en je focust op hoe mensen slachtoffers zijn of hoe je zelf slachtoffer bent in het leven of focust op oorlog. Dan zal je overeenkomen met de vibratie van deze gebeurtenis tijdens deze verschuiving, maar als je je focust op wat deze verschuiving juist kan brengen, meer eenheid, dan gaat de frequentie hoger en is het makkelijker om je eigen realiteit te creëren. Je kunt dan makkelijker van punt A tot punt B gaan en je zal dus overeenkomen met de goede dingen van deze verandering.

Je kunt frequentie en de dingen waar je je focust zien alsof het nummers zijn, dit is één van de beste analogieën die ik heb gehoord, dus als je je focust op iets waar je angst over hebt en laten we zeggen dat angst vibreert op een niveau van 100, dan zal je een overeenkomen met de ervaring van alle mensen en de mogelijkheden en alle dingen met dezelfde frequentie van 100.

De vraag die we ons moeten stellen tijdens deze verandering is,

“met wat wil ik een match zijn?”

want ik wil me focussen op het exacte wat ik terug wil en als je dit doet zal je een overeenkomen met alle goede dingen en de metamorfose die voortkomt uit de 2012 verandering.


Teal Swan is een spirituele leraar en auteur. Ze is geboren met buitenzintuiglijke mogelijkheden. Hierdoor werd ze als kind gemarteld over een periode van 13 jaar. Na haar ontsnapping en een jarenlang genezingsproces, heeft ze besloten om zich niet langer te verbergen. In plaats daarvan besloot ze om haar unieke perspectief met de wereld te delen. Ze hoopt dat haar boodschap jou raakt in je leven en de positieve verandering die jij zoekt vergemakkelijkt.

In 2019 werd de Nederlandse vertaling van haar boek Shadows before Dawn uitgebracht onder de naam Go Beyond. Teal vertelt haar levensverhaal en biedt een uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde. Klik op het boek voor meer info en reviews.