In dit interview in Oslo, legt Teal uit wat zielgroepen zijn, hoe en waarom we zielcontracten maken voor we geboren worden op aarde, en hoe moeilijke romantische relaties ons kunnen brengen tot onze zielsverwant.

 

Interview deel 1

 

Jannecke: Hallo iedereen! Welkom bij “Wijsheid uit het Noorden”. Mijn gast op de show van vandaag is één van ’s werelds grootste spirituele leraren en één van mijn favoriete spirituele leraren, Teal Swan. Ze was gisteren hier en we hadden een fantastische workshop. Veel mensen kwamen en het was geweldig. En vandaag denk ik dat we over relaties gaan praten, en enkele van de vragen die u mij hebt gemaild. Teal, het is prachtig om je te leren kennen en in persoon te ontmoeten en dank je om weer op mijn show te komen.

Teal: Bedankt voor de uitnodiging, dit is geweldig. Eerst ontmoet ik je op skype en nu ben je hier in persoon.

Jannecke: Ja, het is echt leuk en we komen net van het park en ik dacht na over wat ik je zou vragen Ons laatste interview was op skype en hebben we gesproken over de wet van aantrekking en we gingen echt in de diepte over dat onderwerp en het interview is erg populair. Het is al bekeken door 140.000 mensen en ik kan het echt aanraden. Maar vandaag wil ik het over zielgroepen en zielsverwanten hebben en tweelingzielen en relaties. Want dat is iets waar we allemaal mee te maken krijgen in het leven. Zou je kunnen praten over de andere kant, voordat we in deze wereld komen? Wat voor afspraken maken we? En zijn we in een zielgroep voordat we hier beneden komen? Zijn dat de zielen die we ontmoeten op aarde, op de planeet?

Teal: Oké, dus voordat je in dit leven komt, maak je deel uit van een perspectief dat rekening houdt met alle perspectieven. Dus, het is bijna alsof, als je elk perspectief van alle levende en niet-levende wezens samen zou brengen, noemen we dit Bron of God-energie. Maar, net zoals je een taart opdeelt, is elk stukje van de taart nog steeds de taart. Dat is een beetje hoe het universum werkt. Dus, een andere goede manier om dit te begrijpen is aan de hand van stromingen in een oceaan. Dus, laten we zeggen dat je een deel van de Oost-Indische Stroming zou zijn en ik een deel van een stroming voorbij Hawaii, maar we zijn allebei nog steeds de oceaan Dus kan het nuttig zijn om na te denken over de zielgroep of de zielfamilie waartoe je behoort als een specifieke stroming binnen de oceaan. Slaat dat ergens op?

Jannecke: Ja, maar wat is dan een individuele ziel?

Teal: Een individuele ziel is als een stroming binnen een stroming in de oceaan. Dus, in het verleden heb ik naar mijn mening een goede analogie over een golf gemaakt. Als je kijkt naar een grote golf, lijkt een individuele ziel als een golf binnen een grotere golf, die deel uitmaakt van de oceaan zelf. Dat is wat een individueel perspectief is. Het is alsof het Bewustzijn van Bron zich verdeelt en verdeelt en verdeelt tot aan het meest individuele perspectief dat het kan handhaven. Het probeert in te zoomen, Vanwege de voorkeuren die voortkomen uit dat enkelvoudige perspectief en deze voorkeuren geven, natuurlijk, aanleiding tot de expansie van het universum. Nu, je vraag was: ‘hoe past dit in het grotere geheel met Bron Bewustzijn?” De realiteit is, wat ik wil doen als Bron. laten we even doen alsof we God of Bron zijn, wat ik wil doen is mezelf begrijpen. Maar om mij te begrijpen, moet ik van buitenaf naar mezelf kijken. Ik moet mezelf zien in relatie tot iets. Dat is de reden voor de verdeling in de eerste plaats. En hoe verder deze verdeling, hoe meer perspectieven het heeft om naar zichzelf te kijken. Dus laten we dit eens bekijken in termen van een zielfamilie. Stel dat jij en ik deel uitmaken van één zielfamilie, en de zielfamilie wil zoveel mogelijk inzicht verkrijgen. Daarom wilt het in zoveel mogelijk relaties op aarde komen. Dus, laten we jou en mij nemen, als jij en ik deel uitmaken van een zielfamilie, willen we alles weten dat we maar kunnen weten. Dat is ons doel. Dus wil ik jou ervaren als geliefde, als moeder, dochter of zoon. Alles wat ik kan bedenken, zodat ik dat perspectief kan ervaren. Ik wil mijn perspectieven uitputten.

Jannecke: Maar hoeveel zielen zijn er in een zielfamilie, of in een zielgroep?

Teal: Dat valt moeilijk te zeggen, want niet alleen levende wezens maken deel uit van een zielgroep, ook levenloze voorwerpen, dus kan deze tafel deel uitmaken van onze zielgroep.

Jannecke: Wow!

Teal: Mensen denken hier niet na over omdat we graag een onderscheid maken tussen wat leeft en wat niet leeft, maar alles is doordrongen van bewustzijn, dus alles is uiteindelijk God, dus God is ook de tafel, dus kunnen we zeggen: ‘Bij welk gedeelte van de zielfamilie behoort de tafel? ”

Jannecke: Omdat de tafel een deel is van een ziel, het is gewoon een aspect?

Teal: Ja, precies.

Jannecke: Dus, waarom zijn we verdeeld in verschillende zielgroepen en hoe lang zitten we opgescheept met die groep?

Teal: Je kan migreren en veranderen van groep als je wilt. Dat noemen ze een zielmigratie. Soms kies je ervoor om dat te doen, omdat je een ander perspectief wilt. Dus, als we kijken naar de wereld op vlak van rassen. Je zou kunnen kijken naar het collectieve bewustzijn van de mensheid of je kan inzoomen op het bewustzijn van de Afro-Amerikanen in het algemeen of je kan inzoomen op het bewustzijn van Aziaten en ik kan je vertellen, ook al kunnen we veel praten over de betekenis van perspectieven, kan je beter het verschil voelen, energetisch. Zo geeft het perspectief van Afro-Amerikanen een bepaald gevoel. Terwijl het gevoel bij Aziaten heel anders is. Dus, als ik in die ervaring terechtkom, zet ik eigenlijk dat perspectief op, ik kijk door specifieke lenzen. Dus, soms komt het een ziel ten goede, als ze dat perspectief hebben uitgeput, om in een totaal nieuw perspectief te komen. Dus een ziel familie is zo maar dan op een groter niveau. Een zielfamilie zal het bewustzijn van Afro-Amerikanen plus Aziaten plus wat anders hebben plus buitenaards bewustzijn erbij in het perspectief. Dat perspectief heeft nog steeds een zeker bijhorend gevoel. En zij hebben nog steeds verlangens. Is dat niet interessant om over na te denken? Individuen zijn niet de enigen die verlangens hebben. Gehele zielgroepen hebben verlangens. Dus, bijvoorbeeld, is er een zielgroep binnen dit universum dat Abraham wordt genoemd. Hun wens is om mensen te leiden naar hun expansie. Dat is hun doel. Onze zielgroep, de mijne in het bijzonder, is Adonai, die interesse heeft in de mensheid in een staat van pure eenheid.

Jannecke: Mag ik vragen wat Adonai is en hoe weet je dat dat je zielgroep is?

Teal: Het is de naam van de zielgroep waar ik deel van uitmaak. Deze zielgroep gaf de mensheid lang geleden lessen. Dit begon voor de geboorte van Christus. Het is echt grappig om toe te geven, maar als je naar de zielfamilies kijkt die specifieke groepen mensen lesgeven. Adonai is degene die Joodse Mythologie het meest aan het vroege jodendom aanleerde Dus we maken een comeback, denk ik.

Jannecke: Stel, we zijn aan de andere kant en beslissen om naar deze planeet te komen en ik ga je geliefde of zielsverwant worden dan begrijp ik niet hoe het zit met co-creatie. Stel dat ik een bepaalde man dien te ontmoeten, maar ik maak andere keuzes waardoor ik de overeenkomst niet nakom met deze man.

Teal: Het is oké als je hem niet ontmoet. Maar je interne geleidingssysteem, voor je op aarde bent, is geprogrammeerd om te gaan naar wat jou dient. Een kind komt binnen met voorkeuren, heb je dat gemerkt? Iedereen die kinderen heeft, zal merken dat vanaf het begin deze jongen bij paarden wil zijn, deze jongen houdt van ijshockey. Dus een stuk van dat verlangen komt vanuit de oorspronkelijke beslissing die we maakten alvorens op aarde te komen. Het is alsof je een bal rolt en wat er gebeurt op het parcours wordt beïnvloed door onze interacties. Maar het rollen van de bal zet alles in beweging. Dus zetten we ons leven in beweging en maken we keuzes op het pad maar je interne geleidingssysteem, je emoties, leiden je altijd in de richting van de dingen war je het meeste aan hebt. En vaak, in de loop van je leven, ga je, vooral op zielsniveau, tot op zekere hoogte in lijn blijven met je oorspronkelijke keuze, want dat is de hele reden dat je hier bent in de eerste plaats. Dus, stel dat dat je hier wilde komen om te ervaren wat echte liefde is. Zo, je hebt de bal aan het rollen gekregen door te zeggen: “Ik wil weten wat liefde is.” Dus kom ik op aarde terecht bij een familie die me niet wil. Bam, dus je rolt de bal. Je interne geleidingssysteem gaat je leiden in de richting van ware liefde. Dat is je oorspronkelijke intentie. Dus, stel dat je een zielcontract heb om een man te ontmoeten op je twintig.

Jannecke: Is het zo specifiek?

Teal: Oh, heel specifiek. Het hangt allemaal af van het zielcontract, maar het kan zo specifieke zijn, ja. Stel dat je een zielcontract hebt om elkaar te ontmoeten wanneer je twintig bent. Je intern geleidingssysteem leidt je in die richting. In zulke mate dat je afstemt op je interne geleidingssysteem. Via, natuurlijk, positieve en negatieve emoties. Hoe beter je beweegt naar wat het beste voelt, hoe sneller je hier naartoe beweegt, hoe minder weerstand er is om te bewegen naar je zielcontracten. En zielcontracten zijn niet altijd lekker, weet je. Vaak als je een contract maakt met iemand om ware liefde te leren kennen, is dit met iemand die jou niet wilt. Dat is ook een contract. Ik maak een contract met een moeder. Dus stel, jij en ik, we kennen elkaar. en uiteindelijk zijn we één op een hoger niveau. Dus wat ik zou kunnen zeggen, in een vibrationeel gesprek, is “oké, we hebben er allebei iets aan, als jij begrijpt wat liefde is en daarom moet je ook begrijpen wat liefde niet is, dus kom ik naar aarde en ik ga iets ervaren waardoor ik zwanger wordt met jou als ik zestien ben en ik jou niet wil”. “Ik ga die rol spelen voor jou, zodat wanneer je dit ervaart, je je ongewenst voelt, en dat maakt je verlangen om gewild te zijn zo groot dat dat je doel wordt, en dat doel bereik je.” “Maar je zou niet eens weten dat je het wilde zonder mij. ”

Jannecke: Maar stel dat je …

Teal: Veel mensen maakten een contract met Hitler.

Jannecke: Echt waar?

Teal: Stalin heeft er nog meer, in feite, Sorry, ik verlaat mijn lichaam soms om te kijken naar deze contracten, want ik vind het zeer interessant om te weten wat zielen proberen te doen op deze aarde. Dus als je kijkt naar massamoordenaars, zoals Stalin, Pol Pot, vaak als je kijkt naar hun gedachtevorm binnen de zesde dimensionale realiteit, zie je deze banden met miljoenen wezens die ervoor hebben gekozen een contract aan te gaan omwille van expansie, niet alleen van zichzelf maar een hele groep mensen.

Jannecke: Dus je verlaat ’s nachts je lichaam en dan ga je naar de zesde dimensie, een hogere dimensie.

Teal: Ik kan naar elke dimensie gaan, tot Bron Bewustzijn maar het zesde dimensionale bewustzijn is iets dat je fysieke geest nog steeds kan vertalen. Dus, voor mij zijn de zesde en zevende dimensionale werkelijkheden het makkelijkst te begrijpen, het is het niveau waarop ik deze ervaring wil zien. Plus, hier zijn er nog geen meerdere tijdslijnen, wat wel het geval is in andere tijd-ruimte werkelijkheden, bij hogere dimensionale werkelijkheden, Als ik kijk zielcontracten met mensen als Pol Pot bekijk, kijk ik ook naar al zijn vorige contracten. Dus kan het erg ingewikkeld worden, begrijp je?

Jannecke: Ja, ik moet hier wat meer over vragen, omdat het zeer interessant is. Dus, denk je dat je in staat bent een antwoord op eender wat te krijgen? Zelfs je eigen problemen oplossen.

Teal: Ja, maar …

Jannecke: Omdat ik me afvraag of er nog steeds uitdagingen zijn als je alle antwoorden kan krijgen.

Teal: Dus, wat is mijn excuus, is de vraag ..

Teal: Dat kan je. Maar het ding is, dat ten opzichte van jezelf, is het problematisch om jezelf objectief te bekijken. Want aangezien ik kijk door de bril van Teal, moet ik deze bril afzetten om iets objectief te bekijken. Daarom is het makkelijker voor andere mensen om ons te zien. En dat is ook hoe het bedoeld is, want als jij mij bekijkt, zie ik eigenlijk mezelf. Als je begrijpt wat ik bedoel. Maar, daarom is het ook moeilijk om jezelf duidelijk te zien. Dus, stel dat je kijkt door jouw bril, en er gebeurt iets pijnlijks waardoor ik een lage frequentie aanneem dan kan ik deze interdimensionale werkelijkheden niet meer waarnemen, Wat ik interessant vind is, als ik in een heel lage frequentie zit in mijn eigen leven, dan bereik ik een punt waarbij ik niet meer mijn spirituele gidsen kan horen praten, dat is zeer zeldzaam, maar het gebeurt. Dus, ik moet mijn frequentie eerst verhogen om toegang te krijgen tot dit soort dimensionale werkelijkheden. Dus, het antwoord is, ja ik kan je alles vertellen wat je wilt weten over mij, tenzij ik in de laagste vibraties zit en dan ben ik net als iedereen, wat zelden gebeurt.

Jannecke: Dat is interessant. Dus terug naar relaties. Als we hier beneden komen en we ontmoeten iemand waartoe we ons aangetrokken voelen en ermee in een relatie stappen…

Jannecke: Wat?

Teal: Ik zei, oh lieve God ..

Jannecke: Ja.

Teal: Aantrekking is een zeer ingewikkeld onderwerp.

Jannecke: Ja, want ik vraag me af, wat is aantrekking? Is dat de erkenning van de zielsverwant in je zielgroep?

Teal: Alleen soms… Dus, aantrekking is een biochemische reactie in het lichaam, maar het ontstaat door verschillende dingen. Dus je kan deze reactie hebben op een zielsverwant. Je zou die reactie ook kunnen krijgen bij iemand die een spiegel vormt van een onbewust aspect van jou, wat niet altijd aangenaam is. Dit is wat de meeste mensen in de war brengt. Ze zeggen: “Mijn emoties wezen me naar deze persoon en na twee maanden bedroog hij mij met mijn beste vriend en brandde hij mijn huis tot de grond af en zo verder. Ik weet dat het een extreem voorbeeld is, maar het is waar voor sommige vrouwen. Dus zeggen ze: “Nou, oké, ik volgde mijn geleidingssysteem. Dat was absoluut niet mijn zielsverwant, dat had ik door toen hij mijn kleren van het balkon gooide. ” “Dus, wat was er aan de hand?” Wat we dienen te begrijpen is, dat we zijn als een magneet, zie je? Dus al leidt ons emotioneel geleidingssysteem ons steeds naar groei, deze groei voelt niet altijd goed, begrijp je? Wie pijnlijke ervaringen heeft gehad, kan achteraf na jaren zeggen “Oh mijn God, dat was zo goed voor mij ” Maar wees er zeker van dat op het moment zelf, je zal zeggen: “Dat is het ergste dat ik ooit heb meegemaakt” Dus je zal gaan in de richting van groei. Maar als we ons aangetrokken voelen, wijst dit op een polarisatie. Polarisatie betekent dat we niet heel zijn.

Jannecke: Wel, tegenpolen trekken elkaar aan, toch?

Teal: Dat zou je kunnen denken. Maar zo werkt het eigenlijk niet. Is dat niet verwarrend? Aan de ene kant zegt de wet van aantrekking: “soort zoekt soort”, dus het kan niet dat tegenpolen elkaar aantrekken, toch?

Jannecke: Inderdaad.

Teal: Ik zal je in 10 seconden uitleggen hoe het zit. Meestal gebeurt het volgende met aantrekking. Stel dat ik ben opgegroeid in een gezin dat woede afwijst. De familie zegt: “Toon je woede niet, kleine meisjes moeten lief blijven” Dus als ik bij deze familie wil horen en goedkeuring wil, moet ik mijn woede onderdrukken, dus na een tijdje, als je een aspect van jezelf blijft afwijzen, verstoten of weigeren gaat het naar je onbewuste zelf, je onderbewustzijn. Het wordt een onderdrukte zelf. Dus bewust denk ik: “Nee, Ik ben niet boos, alles is goed.” Terwijl ik eigenlijk een onderdrukt aspect heb dat hel boos is. Dus iedereen denkt dat ik lief ben en van iedereen hou. Zo ervaar je mij. Maar ik zal mensen aantrekken die heel boos zijn. En het zal lijken alsof zij mijn tegenpool zijn, maar eigenlijk zijn ze een spiegel van mijn onderbewustzijn. Zo werkt aantrekking. Dus we trekken onze tegenpool aan omdat er een aspect in ons dat we onderdrukken, ontkennen en verstoten, een aspect dat wilt integreren. We richten het integratieproces buiten ons. door verliefd te worden op wat we in onszelf afwijzen. Daarom trekken mensen elkaar aan, dat is de belangrijkste reden, in feite. Maar als het gaat om zielsverwanten aantrekken, als je een contract met iemand aangaat, dan is het toch logisch als je doel eenheid is, heelheid en jezelf te ontwikkelen dat is het ultieme doel van ieders ziel. Dus zou het niet nuttig zijn als ik van mijn pad afraak en de meest boze aspecten van mezelf afwijs om een contract te hebben met iemand waarbij ik gedwongen wordt om naar mijn spiegel te kijken en ervan te houden en die woede te integreren. Dus eigenlijk is ons idee van een zielsverwant volledig fout en dit is iets wat mensen moeilijk vinden om te accepteren, omdat we zijn grootgebracht met een vreemd beeld van relaties. De mainstream media doet je geloven dat je een perfecte relatie wilt vinden omdat het je een beter gevoel zou geven over alles. waardoor een relatie lijkt op een drug. Alsof een pil, dus een persoon, je heel de tijd goed zal doen voelen en deze je de hele tijd zal goedkeuren. Hierdoor help het je te ontsnappen aan je emoties. Maar hoewel je je heel goed in een relatie kan voelen en het kan bijdragen aan je leven, is het veel gunstiger als een zielsverwant je brengt tot een toestand van heelheid, of het nu comfortabel is of niet. Dus de samenleving geeft ons een onrealistisch beeld van relaties. We zetten een te grote druk op de ander en zeggen “Tenzij ik mij heel de tijd goed voel bij deze persoon, is het niet mijn zielsverwant”. Maar je zielsverwant kan vanuit een universeel perspectief je grootste vijand zijn. Zo was ik ontzet toen ik als tiener vaak uit mijn lichaam treedde om de dynamiek van relaties te begrijp, toen ik ontdekte dat één van mijn zielsverwanten (we hebben meerdere), mijn misbruiker bleek te zijn.

Jannecke: Dat kan ik begrijpen.

Teal: Goed, want daar is een hoog niveau van bewustzijn voor nodig om dat te begrijpen.

Jannecke: Maar ik begrijp dat het ondraaglijk is om je dat te realiseren. Er zijn veel mensen met moeilijke relaties en als dit voor ons leven is beslist, voelt dit oneerlijk aan. Je voelt je een slachtoffer, je bent boos en je wilt deze persoon nooit meer zien. Dus het verg veel werk aan jezelf om te kunnen vergeven.

Teal: Ja, precies. Dit is een grote fout die mensen maken in relaties. Als ze in een fase zitten in relaties met zielsverwanten, waarbij je onderscheid dient te maken met relaties met een gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Sommige mensen zullen vanuit hun perceptie teleurgesteld zijn. Maar als je echt een romantische relatie wilt ervaren die permanent blijft duren en die toevoegt aan je leven in plaats van ervan weg te nemen, dan kan je dit enkel verlangen als je hiertoe bestemd bent. Dus ik zeg niet dat alle relaties pijnlijk zijn en dat zo hoeft te zijn. Dat is niet het geval. Maar we moeten onderscheid maken tussen een relatie met een zielsverwant en een relatie die al dan niet met een zielsverwant is.

Jannecke: Oké, dus hoe kun je dit onderscheid maken?

Teal: Je kunt geen onderscheid maken. om dat soort relaties te krijgen moet je de aspecten zuiveren die in de weg staan van zulk een relatie. Dus, elke zielsverwant die je ontmoet op het pad naar wat je uiteindelijk wilt, is essentieel om daar te geraken.

Jannecke: Dat klinkt logisch.

Teal: Ik zal een typisch voorbeeld geven. Een vrouw die steeds relaties heeft met iemand die zich niet wilt toewijden aan een relatie. Dit is het grootste probleem van vrouwen in de wereld. Zo zal een vrouw met dit patroon zielsverwant na zielsverwant ontmoeten die haar verlaat. En toch blijft ze dit soort relaties steeds aangaan. De spiegel wordt groter en groter tot ze klaar is om het patroon te doorbreken. Het wordt pijnlijk genoeg dat we in onszelf keren en heel bewust worden. Ze wilt dit niet meer doen, dus kijkt ze naar haar problemen uit haar kindertijd. die ervoor zorgen dat ze dit soort beslissingen maakt en dan maakt ze een andere keuze. Ze kan ervoor kiezen om het patroon te doorbreken. We vergissen ons door te denken dat we de relatie met deze persoon breken. We denken dat het gaat om de persoon, terwijl het eigenlijk gaat om het patroon. Dus de vrouw breekt de relatie met de man die zich niet wil toewijden aan de relatie. Ze zegt in feite dat ze klaar is met het patroon, niet persé met de relatie, want relaties zijn eeuwig. Je bent een deel van hen er ook gebeurt. Dus je zegt dat je klaar bent met het patroon, je wilt niet meer als enige “all in” zijn.

Jannecke: Het is goed om te horen dat relaties eeuwig zijn, want een relatiebreuk is moeilijk omdat je de ander niet wilt verliezen. Want dan voelt het alsof de persoon verdwijnt en dit is erg moeilijk. Maar je ontmoet elkaar weer.

Teal: Ja, dat doe je. Je maakt deel uit van hetzelfde. Dus, als je het patroon doorbreekt, zeg je dat je deze keuze niet meer zal maken. Je zegt: “Als jij niet naar voren komt, zal ik niet meer achter je aan hollen, want ik ga eraan kapot.”

Jannecke: Maar waarom is het zo moeilijk om los te laten? Al je vrienden zeggen: “Laat het los, laat het los, laat het los”. Voor mij, bijvoorbeeld, het verleden loslaten. Waar te laten gaan?

Teal: Dan zit er nog iets in. Dit is erg moeilijk, want als een spirituele leraar verwacht je dat ik zeg: “Het is slecht voor je, ga ervan weg.” Maar dat zeg ik niet, ik zeg: “Het gaat niet om de persoon loslaten.” “Je hoeft de relatie niet te beëindigen, tenzij je klaar bent om het patroon te beëindigen.” Zoniet, dan hoeft het niet. In plaats hiervan, werk je aan jezelf. En je laat het universum de rest doen. Het beste advies bij een relatiebreuk, is het niet te laten gaan om de keuze om er al dan niet een einde aan te maken. Werk in de plaats hiervan aan jezelf en je ontwikkeling. Geef aandacht aan je patronen en wat er aan de hand is met jezelf en werk hieraan. En als het goed voelt om met hem te praten, doe dit dan. Je hoeft het contact niet te verbreken, tenzij dat goed voelt. Het vergt wel inspanning, maar als je dit blijft doen, dan zul je merken dat je vibratie verschuift. En het universum zal tonen of de persoon zich toelegt op de relatie of hij uit toneel verdwijnt. Maar dit verdwijnen zal niet pijnlijk zijn, het zal niet voelen alsof je alles kwijt bent. Als het zo slecht voelt, dan is het waarschijnlijk te vroeg gebeurd.

Jannecke: De relatie is voorbarig of hij ..

Teal: De breuk is voorbarig. Als de relatiebreuk vreselijk voelt, dan is het te vroeg gebeurd.

Jannecke: Terwijl we vaak horen: “Hou je sterk, ga verder met je leven, terwijl dit niet goed voelt.”

Teal: Doe het dan niet. Nu zal het moelijk zijn voor je vriendinnen om in te zien dat je iets hebt aan deze ervaring. Om jou te zien worstelen met de dynamiek, tot je je vibratie verschuift. Het zal voelen alsof je vastzit, maar dat is eigenlijk niet zo. Dit gevoel is grotendeels te verklaren door de reflectie van de originele wonde, toen je als kind probeerde aandacht te krijgen van een ouder die het niet wou geven. Dat is de meest voorkomende patroon dat we vinden. Waarom komt dit zo vaak voor bij jonge meisjes? Omdat veel van ons vaders hadden die niet wisten hoe emotioneel met ons te verbinden. Dus is het alsof we nog steeds met onze kleine tapschoentjes dansen terwijl papa de krant leest of vertrekt naar zijn werk. Dus zitten we vast in deze dynamiek zonder oplossing. Maar als we deze dynamiek binnen onszelf genezen, verliest het aan belang. Dat is veel beter dat een fysieke actie te nemen. Het doorbreken van de relatie doe je best alleen als het oplucht.

Jannecke: Dus, het gaat om het helen van jezelf, het gaat niet om die andere persoon. Het gaat steeds om jezelf.

Teal: Ja, het gaat altijd om jou. En het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar bekijk het zo. Bij het omgaan met een onbeschikbare man, hoe goed lukt het ons om zijn gedrag te controleren? Het werkt niet. Dus sta terug in je eigen kracht door jezelf te begrijpen. Vraag de belangrijkste vragen. Koester jezelf. Verhoog zelf je frequentie en vraag hierbij hulp zoveel hulp als je nodig hebt. En dan zal het antwoord komen, zo is het. Je weet het als je het weet. Ervoor weet je het niet. Maar het oncomfortabel gevoel is zwaar, we hebben vaak moeite met verdriet en het gevoel van vastzitten. Dus willen we een fysieke actie nemen om van het gevoel af te zijn via een relatiebreuk, waardoor het gevoel erger wordt. We beëindigen de relatie en zitten dan te huilen op de vloer, als chocolade etende wrakken, dus… Wat we moeten leren is in plaats van het nemen van fysieke actie als we ons slecht voelen, is om bij deze ongemakkelijke gevoelens zelf aanwezig te zijn want zo zegt het onderbewustzijn: “Kijk, je staat op het punt om iets nieuws te worden” “Je gaat over naar een nieuw vibratie Je staat op het punt om een nieuwe vibratie aan te nemen” en als je aanwezig bent met jezelf en je richt op jezelf dan zullen de antwoorden komen. Je hoeft geen werk te verrichten, dat is er net zo goed aan. Het is geen elegant proces, geen enkele relatie is elegant omdat we nooit het perfecte voorbeeld hadden. We betreden nieuw terrein op het gebied van relaties. Dus zal het niet zomaar vlot verlopen. Op momenten zal je je interne interne geleidingssysteem negeren en zeg je: ‘Goed, dan is het gedaan! En vijf seconden later, lig je op de grond en zoek je weer terug je weg. Maar het gaat erom dat je het zal leren.

Jannecke: Dus kan je vertrouwen dan pijnlijke relaties je brengen naar de relatie met je zielsverwant.

Teal: Als je dat kan vertrouwen, zou dat heel goed zijn. Het is een nuttig idee om te overwegen. De meeste mensen op de planeet gaan hier niet op zomaar op kunnen vertrouwen, want het klinkt onzinnig. En als je veel pijn ervaart in relaties, eender wie je vertelt dat het leidt tot iets goed, zal jij vertellen: “Nee, het is al zo vaak gebeurd, dus waarom zou het niet opnieuw gebeuren? ‘ Maar, ik denk dat het goed is om te overwegen dat mensen, vooral ik vertellen dat dit is hoe het universum werkt. Omdat het een soort van hoop kan bieden. Maar als dat niet gaat, is dat oké. Het is oké om wanhopig te zijn, is dat niet interessant? We hoeven ons niet te haasten om ons goed te voelen, of om te geloven dat er een perfecte persoon bestaat. Soms kunnen we echt zeggen dat we ons hopeloos voelen.

Jannecke: Dat hoor ik graag, want hier in Noorwegen vertelde je hoe de energie werkt hier. En dat het hier gaat om vooruitgang en iemand online vinden We laten onszelf niet toe om ons hopeloos te voelen, emoties te voelen. Je moet een oplossing vinden en dat is zwaar. Het is zwaar om je kwetsbaar op te stellen.

Teal: Ja, het is vermoeiend. Ik weet niet hoe populair ik ben deze week bij de Noorse bevolking, gezien mijn eerlijkheid over de problemen op een emotioneel niveau in dit land. Maar, dit “Je kunt je zwakheid niet laten zien, je moet blijven doorgaan” mentaliteit is echt vermoeiend. Ik denk dat het hier heel moeilijk is om te daten.

Jannecke: Maar je emoties voelen en het proces te volgen en dat het niet erg is om een goed is om een rommelige relatie te hebben. Het is oké. We hoeven niet constant dit facebook profiel te hebben.

Teal: Ik ken letterlijk niemand op aarde die een perfecte relatie heeft. Iedereen heeft een rommelige relatie op een manier. En iedereen transformeert iets in zijn leven. Zelfs getranscendeerde, spirituele leermeesters zijn gekomen om te groeien. Dat betekent dat ze iets hebben om aan te werken, om te overstijgen. Dus er is niemand op aarde die één of andere situatie niet probeert te verbeteren. En relaties zijn net hetzelfde. Elk koppel heeft iets dat ze proberen te transformeren. Als een koppel samenkomt zijn veel aspecten van de relatie geweldig en andere aspecten zijn een klomp klei. En de echte goede koppels zullen samen hun handen vuil maken en de klei omvormen tot een prachtige vaas. Dat is waar relaties om draaien. De koppels die het slecht doen zijn degenen die verwachten zich steeds goed te voelen. Maar ik kan niet eens een hele dag positief nadenken over mezelf. Hoe moet ik dan de hele dag positief denken over een ander persoon? Dat gaat niet gebeuren. Dus wordt het een praktijk. Dus, in een bewuste relatie gaat het koppel akkoord dat het zich niet altijd goed zal voelen. Dus beloof je elkaar de handen vuil te maken als het niet goed voelt. En dat creëert veiligheid. Dus, ook wanneer we ons niet goed voelen, zijn we nog steeds samen. En dat zorgt voor een hogere vibratie dan wat we zouden ervaren als we verwachten dat het altijd goed zal voelen.

Jannecke: Zijn dit de nieuwe spirituele relaties die opkomen?

Teal: Ja.

Jannecke: Dat is leuk.

Teal: En het is mooi om te zien. Omdat de koppels met deze mentaliteit niet verwachten dat de ander ervoor zorgt dat alles goed blijft voelen benaderen ze negatieve ervaringen bijna met een houding van opwinding. Want hierdoor hebben ze iets om mee te werken.

Jannecke: Dat is mooi, dat vind ik leuk.

Teal: Ja, dat is zo. Dus wanneer er een probleem is in de relatie gaat het koppel niet uit elkaar, maar dagen ze zichzelf uit om naar voren te komen Het is geweldig. Ik denk dat als de mensheid dit nieuwe paradigma van relaties aanneemt, dat dit heel mooi zal zijn.

Jannecke: Wow. Ik kreeg een paar e-mails van mensen en er was een meisje, waarvan de naam begint met de letter ‘T’, ze had een relatiebreuk met een man van wie ze echt hield omdat hij ontrouw was, maar ze houdt nog steeds van hem en hoopt. Ze vroeg zich af of deze hoop goed is of wat ze ermee moet. Zou ze teruggaan of niet?

Teal: Dit is moeilijk omdat het altijd een individuele keuze moet zijn. Het is makkelijk voor vrouwen om naar elke vrouwelijke vriend te luisteren die zegt: “Als een man je bedriegt, is het direct gedaan” Dat moet een individuele keuze zijn want sommige koppels groeien zelfs tot een sterkere, gelukkigere relatie na zoiets Maar een vertrouwensbreuk moet worden hersteld, anders is de relatie gedoemd. Dus, het is een individuele beslissing en de vrouw moet zich afvragen: “Wil ik dit probleem overkomen, is dit wel mogelijk?” “Of lijkt het letterlijk dat er geen liefde is of geen toewijding” Want dan is het niet zelflievend om te blijven. Het is een vraag aan de hand van eigenliefde. “Is het meer zelflievend om te zien of de relatie kan herstellen of is het meer zelflievend om een streep onder de relatie te trekken en dat het gedaan is voor mij? ” We luisteren te veel naar de samenleving. De samenleving zegt: “Wanneer een man je bedriegt, moet je hem loslaten.” Maar dat is niet het perspectief van Bron. Bron’s perspectief is: “Het is een cultureel geloof dat als een man je bedriegt of omgekeerd, dat de relatie direct gedaan moet zijn. Want dat is een menselijk contract dat we met elkaar hebben. Maar we kunnen net zo goed zijn geboren in een samenleving dat gelooft dat het hebben van seks met een ander hetzelfde is als knuffelen.” Wat als je een andere persoon omhelst en dat genoeg reden is voor een relatiebreuk.

Jannecke: Ja, het probleem is dat veel mensen ontrouw zijn. En in een relatie val je gemakkelijk voor anderen. Heb je enig advies?

Teal: Allereerst, zelfs als je verliefd bent op je partner, dat zal je aantrekking ontwikkelen voor andere mensen. Dat weten we best op voorhand, anders raakt iemand die naar een ander kijkt meteen in de problemen. Dit verandert in een probleem als je een overeenkomst met elkaar heb gemaakt. En sommige mensen maken deze overeenkomst niet. Maar indien wel dat betekent de relatie dat je jezelf seksueel geeft aan je partner en niet aan iemand anders, dan is de overeenkomst en het niveau van vertrouwen dat is vastgelegd. Ik kan je grenzen overtreden door iets anders dan dat te doen. Maar, als mensen bedriegen nadat ze dat contract met elkaar hebben gemaakt, op een bewust niveau, dan betekent het dat er iets ontbreekt. Dit is moeilijk voor ons, maar het moet gezegd, oké? Vanaf het punt dat iemand je bedriegt nadat die overeenkomst is gemaakt, betekent dit dat je elk mogelijk voorteken hebt gemist. Als ik een koppel zie waarin iemand vreemdgaat en ik naar deze persoon objectief kijk, zie je één maand, twee maanden, drie maanden, zes maanden, mogelijk jaren dat deze persoon ongelukkig is en niemand erover praat. Het is het gebrek aan communicatie dat tot dit gedrag leidt.

Jannecke: Maar is het niet dat je alleen verliefd wordt op iemand anders, omdat deze deel uitmaakt van je zielengroep of..?

Teal: Ja, mogelijk wel, maar zeer onwaarschijnlijk vanwege onze nood aan een veilige hechting. Mensen hebben behoefte aan een veilige hechting, op een genetisch niveau zijn we geprogrammeerd om ons te hechten voor een minimum van 13 tot 14 jaar met één partner.

Jannecke: Is dat zo?

Teal: Ja. Nou, we hebben een mix van genen, maar in feite is dat hoe we onze kinderen groot brachten tot ze voor zichzelf konden zorgen. Dus, het is zelfs niet in je genetische voordeel. Nadat je die veilige relatie hebt ontwikkeld, is dat je rots in je leven over het algemeen. Bij mensen in het algemeen. Als buitenzintuigelijke heb ik nog nooit iemand in mijn leven ontmoet die tijdens een gelukkige relatie verliefd is geworden op een ander. Omdat je in een relatie bent omdat je er gelukkig mee bent. Waarom zou je anders samen zijn? Laten we aannemen dat je verliefd werd. Als je verliefd wordt op iemand, laten we zeggen dat ik verliefd wordt op jou. Dat zorgt voor dit prachtige geluk voor een tijd, dat is waarom ik in de zevende hemel ben. Dan krijgen we onze eerste discussies. Nu, dat zorgt voor contrast waardoor ik verlangens krijg voor wat ik liever zou willen. Nu, als dat bouwt en bouwt en bouwt en bouwt, dan zal ik iemand aantrekken in mijn leven die hieraan voldoet. Dus, als ik me gefrustreerd voel met een vrouw, die heel dik is, ik ben gewoon heel eerlijk. Als ik super geïrriteerd ben, zal ik waarschijnlijk een magere vrouw aantrekken die echt geïnteresseerd is in mij. Want ik creëer nog steeds. Dus, betekent dit dat er is iets waar ik niet tevreden over ben en ik spreek er niet over met jou, maar onbewust leidt dit tot expansie. Dus, zal het manifesteren. Ons probleem is dat we niet bereid zijn om onze handen vuil te maken in negatieve emoties. Ik ben niet bereid om je te zeggen dat ik dit aspect van onze relatie niet leuk vindt. “Kunnen we er samen aan werken? Dit zijn mijn redenen.” Zie je ons dit doen? De meesten van ons doen dit niet.

Jannecke: Misschien een lastige vraag, maar wat als je ontdekt dat je biseksueel bent? Ik ben in een gelukkige relatie met een man en ontdek ik dat ik van vrouwen hou. Ik wil dit ervaren. Betekent dit nog steeds dat mijn relatie ongelukkig is of komt dit gewoon omdat ik dit deel van het bestaan wil verkennen?

Teal: Het kan zijn dat je dit wilt verkennen of het kan zijn dat je niet tevreden bent. Eén van deze twee. Maar laten we even aannemen dat je dit aspect gewoon wilt verkennen van je nieuwe persoonlijkheid. Als je huidige partner er zich niet goed bij voelt, dan betekent dit dat de relatie ongelukkig was. We moeten begrijpen dat relaties voortdurend ontwikkelen. Ze blijven nooit hetzelfde. Jij zal nooit hetzelfde blijven. Dus hoe kan een relatie hetzelfde blijven? Ik bedoel, welke vrouw is hetzelfde op 18 als ze trouwt tegenover wanneer ze 40 is en nog steeds getrouwd is met dezelfde man. Je bent een andere persoon. Dus, als we bij onze partner willen blijven, begrijpt deze partner dat relaties evolueren. Wat betekent dat ze zich willen ontwikkelen. Dan moeten we de relatie toelaten om te verschuiven en muteren en veranderen in wat het wil zijn. Wanneer we heel rigide worden, verliezen we onze relaties. Dus, in het scenario waarin ik wil ervaren wat aanvoelt als mijn expansie, en de partner zegt “er is nul kans dat dat gaat gebeuren.” Bamm, geen discussie meer, dan trekt mijn expansie mij in een andere richting dan hun expansie. Dus je hebt één optie wanneer je een verlangen hebt en dat is letterlijk om dit te bereiken. We moeten praten over hoe je expansie kan toelaten terwijl we samen blijven en beide gelukkig zijn, dus het gaat niet om opofferingen. Dus als je zegt: “Ik ga van werk veranderen, ik heb net besloten dat ik naar Japan ga verhuizen.” Dan moet ik met jou als partner discussiëren over hoe we kunnen zorgen dat kan gebeuren terwijl het in lijn blijft met wat ik verlang. Maar als, letterlijk, ik heb besloten dat mijn geluk Japan niet bevat en jouw geluk wel Japan bevat, dat kan de relatie niet blijven. Er is geen andere optie, anders zal je eronder lijden. Dat is wat we niet willen weten over verlangens en het is ook waarom verlangens zo mooi kunnen zijn en ook zo afschuwelijk.

Jannecke: Maar je moet je verlangens eren, toch?

Teal: Dat moet je. En de goede koppels zijn geïnteresseerd in elkaars expansie.

Jannecke: Maar dat betekent dat je aan jezelf hebt gewerkt voordat je in staat bent om een ander dat te laten ervaren.

Teal: Laten we het gewoon zeggen. Als je naar een interview als dit kan kijken en je kiest een partner die niet geïnteresseerd is in hun eigen spirituele evolutie, dan is de relatie een onbegonnen zaak. Want de realiteit is, dat het de doos van Pandora is. Je kunt niet bewust worden en verlangens ontwikkelen met een partner die onbewust is en toch een gelukkige relatie hebben. Het is onmogelijk. Dus je partner wordt ofwel bewust of je vindt een nieuwe partner. Het is soms jammer dat veel mensen hierom de relatie breken. Omdat één persoon klaar is om wakker te worden, en de andere persoon het te eng vindt. “Ik wil niet naar mezelf kijken, ik wil niet naar mijn schaduw kijken.” En dan geraak je in de problemen, want je kunt Pandora’s Doos niet dichtdoen.

Interview deel 2

 

Jannecke: Dat is interessant. Nou, over schaduwen gesproken, Ik kreeg nog een e-mail van een man met de letter ‘A’ en hij wilde wat meer informatie over schaduw werk omdat hij een emotie heeft waarvan hij wilt achterhalen waar het vandaan komt en ik erken dat in mezelf. Ik ben depressief geweest toen ik in de twintig was. Waar komt het vandaan? Wanneer begon het? En ik probeer terug te gaan, en ik denk dat hij ook deed, naar zijn jeugd. Maar hoe weet hij of hij de juiste herinnering heeft?  

Teal: Als een herinnering opkomt is dat altijd de juiste herinnering. Altijd, altijd. Dus, je geest kan alleen verbanden en associaties maken. Of je de associatie nu bewust begrijpt of niet, het blijft een associatie. Het is steeds gekoppeld aan het eindresultaat, zoals een negatief gedrag. Dus, je merkt tijdens schaduw als je een specifieke herinnering verwerkt, dat dit ruimte kan vormen voor een nog diepere herinnering. Dus ik zeg niet dat de herinnering die je hebt gevonden het eindresultaat is, maar het is zeker degene waar je mee dient te werken. Maar de meesten hebben het vertrouwen niet om volledig aanwezig te zijn met wat naar boven komt omdat we zo aan onszelf twijfelen.  

Jannecke: Is het onzekerheid dat “ik dit niet kan oplossen” of “Ik het niet goed doe”?  

Teal: Het is meer de twijfel dat je lichaam weet hoe te genezen. De twijfel dat als ik mezelf afvraag “wanneer heb ik dit voor het eerst gevoeld?” dat mijn hersenen me het direct zouden laten hebben.  

Jannecke: Je hersenen zouden dit niet toelaten?  

Teal: Dat is wat we denken als we aan onszelf twijfelen, maar dat zullen ze wel.  

Teal: De mensen die aan schaduw werk twijfelen, wantrouwen zichzelf, hun eigen lichaam. Ze hebben het gevoel dat hun lichaam en hersenen tegen hen zijn.  

Jannecke: Ja, ik herken dat in mezelf. Ik probeer het en denk “het werkt niet, waar ben ik mee bezig?” Ik twijfel de hele tijd. Ik vertrouw niet dat ik mezelf kan genezen. Veel mensen denken dat ze er iemand bij nodig hebben.  

Teal: Het is interessant dat je dat net zei, want dit speelt ook in relatieproblemen. Vaak als je jezelf wantrouwt, blijf je pijnlijke relaties met mensen vinden. En zo blijf je het idee versterken dat je jezelf niet kunt vertrouwen. “Ik kan mezelf niet vertrouwen omdat ik steeds naar mensen wordt geleid die mij pijn doen.” “Ik kan mezelf niet vertrouwen omdat (vul in)” Wanneer je denkt: “Ik kan niet vertrouwen op mijn emoties” en “Ik vertrouw mezelf niet om de juiste beslissingen te nemen voor mij” Dan is het moeilijk om te denken dat je lichaam je wilt helpen genezen. Je denkt dat het je voortdurend probeert te verleiden. Dus, stel jezelf de vraag: “Wanneer was de eerste keer dat ik dit voelde?” als innerlijk kind werk. En je krijgt als antwoord: “Kijk daar!” Je denkt dat het je in de war zal brengen, maar dat gebeurt niet, je hele wezen wilt graag genezen.  

Jannecke: Maar het voelt alsof ik zelf dingen bedenk. alsof het fantasieën zijn, het kan dit of dat zijn.  

Teal: Wil je dat ik die gedachte verknoei?  

Jannecke: Oké.  

Teal: Iemand zoals ik kan de hele dag zeggen: ‘Wat je ervaart is echt en het zal geen verschil maken. ” Je gaat toch niet van gedachten veranderen hierdoor, je zal me hier niet zomaar op vertrouwen. Dus je kan beter een houding aannemen van: “Ongeacht of het waar is of niet, dit is wat mijn geest heeft gecreëerd, het beeld dat mijn geest heeft geschapen, om mij te helpen genezen.” Dus zelfs al zou het een fantasie zijn, zal het op één of andere manier mijn genezing bevorderen. Of bijdragen om naar een hogere trilling te werken. Dus mensen die beginnen met innerlijk kind werk, waarbij veel herinneringen over misbruik opkomen, is dit heel moeilijk voor hen vooral als deze herinneringen botsen met hun ideeën over hun jeugd, Ze zullen niet direct denken dat het echt is. De eerste reactie is: “Dit is volkomen nep, het is verzonnen, want het kan niet dat mijn ouders dat deden. ” Dus iemand in mijn positie zou zeggen: “Probeer je niet af te vragen of het echt is of niet, dat komt later, omdat je erna herinneringen krijgt, waarbij je denkt: “Oh mijn god, het is echt gebeurd.” Dit gebeurt als diep onderdrukte herinneringen beginnen opduiken en ze gelinkt zijn met herinneringen die je bewust nog weet. Dat is wanneer het realiteit wordt voor jou. Maar ik wil dat dat een organisch proces is. Je kan dit proces niet dwingen. Stel dat ik met een vrouw die gewelddadige herinneringen heeft en betwijfelt dat het echt is. We vertellen eerst: “Het maakt niet uit of het echt is of niet, dit is wat je geest heeft gegeven als beeld om mee te werken, om zo de manier waarop je je voelt te verbeteren, om de vibratie waar je mee worstelt te verbeteren.  

Jannecke: Dus, het gaat om vertrouwen wat naar boven komt, vertrouwen dat er een reden voor is.  

Teal: Ja, het gaat om vertrouwen, maar als je het niet kan vertrouwen, werk je er toch mee, want het is alles wat je hebt. Het is veel zachter, zie je? Ik hou van jouw idee over vertrouwen. Maar ik heb nooit iemand ontmoet die dat kan. Dus, als je niet zomaar kan vertrouwen wat naar boven komt, is de volgende beste optie zeggen: “Ik heb niets anders om mee te werken, dus werk ik met wat naar boven komt.” Want ik heb geen andere macht. Dat soort van acceptatie is prachtig. Om te zeggen: “Ik heb letterlijk niets anders, dus ..”  

Jannecke: Nou, dat vind ik leuk, dat maakt het veel makkelijker. Want ik twijfelde steeds: “Is dit of dat de juiste herinnering?” Dan wordt dat een nieuw probleem en geef ik het op. Maar hoe zit het met overtuigingen? Ik denk dat we allemaal onze overtuigingen hebben. Hoe kunnen we ze veranderen? Want, voor mij, ik vind mijn overtuigingen, Ik kijk naar ze, maar ik raak ze niet kwijt, want ik geloof er gewoon in. Ik kan er niet niet in geloven.  

Teal: Maar wil je ze echt kwijt?  

Teal: Ben je daar eerlijk over?  

Jannecke: Ze helpen mij niet allemaal.  

Teal: Voor iemand die veel denkt zoals jij. Scandinaviërs zijn bij de meest intense denkers op de planeet.  

Jannecke: Betekent dat intellectueel?  

Teal: Ja, het betekent: “Ik woon in mijn hoofd, dat is waar mijn leven is”  

Jannecke: Daar ben ik een typisch voorbeeld van.  

Teal: Ja, dus dat komt met geweldige gaven als ernstige uitdagingen.  

Teal: De grote uitdaging is dat het moeilijker voor je is, om te leven volgens je interne emotionele begeleidingssysteem. Voor jou, gaat alles om logica. Dus, met dat soort denkgeest, moet je om een geloofssysteem te veranderen, bewijs uitdagen. Dus, voor jou, zal het veranderen van je overtuigingen twee uur van je dag in beslag nemen. Maar dat is het waard want het is jouw realiteit. Je schrijft je overtuiging neer, bijvoorbeeld: “Een man wilt geen relatie met mij.” Stel dat dat je overtuiging is. Vervolgens schrijf je het bewijs hiervoor op. Dus het bewijs is: “Het is 1982 en ik ging op mijn eerste date naar het bal en dit is wat hij deed.” Dus dat is een onderdeel van de bewijslast. Je hersenen kijken naar die ervaring en zeggen: “Nee, mannen willen geen relatie.” Dus je hersenen gebruiken dit bewijs voor die overtuiging. Het is bijna alsof een overtuiging een tafel is en het bewijs de tafelpoten. Als je de overtuiging wilt laten vallen, moet je de tafelpoten eronderuit schoppen. Om dat te doen moeten we het bewijs vinden en vernietigen. Dat is slechts één punt, dan maak je een hele lijst van al het bewijs dat je hiervoor gebruikt. Dus als het een diepgewortelde overtuiging is, heb je een heleboel bewijs. Dus voor het bewijs dat je gebruikt, Stel, in dat scenario, is het die date waarbij hij iets deed. Denk na waarom het niet juist is om dat te gebruiken als bewijs. Hoe kan je dit niet gebruiken als bewijs? Dus, hoe was het niet waar dat hij geen relatie wilde? Reden A. Ik was 16 jaar oud, niemand wilt zich op dat punt toewijden aan een ander. Voelt dat echt voor jou? Dus je schoot net een gat in de tafelpoot, poef. Dus, je schiet gaten in dat ene bewijs. zodat die tafelpoot neervalt. Nu, als je ze allemaal kapot maakt, zal de tafel omvallen en kan de logische geest de overtuiging niet meer geloven. Omdat je bewijs ziet van hoe het niet waar is. Het is alsof je niet gelooft in aliens en ineens een alien ziet dus je hersenen zeggen: “oké”  

Jannecke: Heeft dat ook invloed op je onderbewustzijn?  

Teal: Nou het onderbewustzijn is veel gemakkelijker te veranderen dan de logische geest. Bij het onderbewustzijn bevindt meer zich op een emotioneel niveau. Omdat je onderbewustzijn alle aspecten bevat die je hebt onderdrukt. Dus je emoties zijn de toegang tot het onderbewustzijn. Dus, innerlijk kind werk en zitten met de emoties geven je toegang tot deze onderstroom. Dat zou er ongeveer zo uitzien: Op een onbewust niveau geloof ik dat niemand een relatie wilt met mij, want laten we eerlijk zijn, mijn vader had geen echte relatie met mij, hij gaf mij nooit zijn volle aandacht. Misschien wilde hij niet eens kinderen. Maar het kan zijn dat ik mij dit niet herinner. Dus ga ik naar dat knagende gevoel van in de steek gelaten worden en nooit in staat te zijn om iemand te hebben. Dat is een gevoelenstoestand. Dus als ik aanwezig ben met dat gevoel. Als ik terugga naar mijn ervaring als kind en dit gevoel verbeter, verandert het onderbewustzijn zo snel. Dus willen we het onderbewustzijn en de bewuste geest met elkaar in contact brengen. Ons hele doel is, natuurlijk, om een heel wezen te worden. Daarom kan het onderbewuste en het bewuste niet gesplitst bestaan. Daarover gaat verlichting, ontwaken, een volledig zelfbewust mens worden. Dus het onderbewuste en de bewuste geest zijn niet meer gesplitst. Klinkt logisch?  

Jannecke: Dat was prachtig.  

Jannecke: Nou, dank je wel Teal. Ik weet dat je nu een ander interview hebt. Dus, het was geweldig om je hier in Oslo te zien. Ik hoop dat je terug zal komen en dat je ook hebt genoten.  

Teal: Dat heb ik en natuurlijk zal ik terugkomen, ik vind het hier leuk.  

Jannecke: Het is een grote uitdaging.  

Teal: Ja, het is een serieuze uitdaging en zeker moeilijk voor mij maar ik denk dat deze plek geholpen kan worden door een emotionele ontwakening, dus ik kan u verzekeren, ik zal hier hoogstwaarschijnlijk terugkomen.  

Jannecke: Prachtig. Nou dank je wel en ik wens je een goede reis terug.  

Teal: Dank je wel.  

Jannecke: Bedankt voor het kijken jongens. Veel licht van Oslo.  

Jannecke: Bye bye!


Teal Swan is een spirituele leraar en auteur. Ze is geboren met buitenzintuiglijke mogelijkheden. Hierdoor werd ze als kind gemarteld over een periode van 13 jaar. Na haar ontsnapping en een jarenlang genezingsproces, heeft ze besloten om zich niet langer te verbergen. In plaats daarvan besloot ze om haar unieke perspectief met de wereld te delen. Ze hoopt dat haar boodschap jou raakt in je leven en de positieve verandering die jij zoekt vergemakkelijkt.

In 2019 werd de Nederlandse vertaling van haar boek Shadows before Dawn uitgebracht onder de naam Go Beyond. Teal vertelt haar levensverhaal en biedt een uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde. Klik op het boek voor meer info en reviews.