Zoals velen van jullie weten, ervaar ik buitenzintuiglijke waarnemingen. Ik heb mezelf dit niet aangeleerd. Dus als mensen mij vragen hoe buitenzintuiglijk te waarnemen, weet ik niet wat te zeggen! Het is een beetje alsof je iemand die kleurenblind is uitlegt hoe de kleur rood te zien.

Maar deze week werd ik zo vaak gevraagd hoe je aura’s kan zien dat ik het als een teken zag, en dus trad ik uit mijn lichaam en ontmoette een aantal wezens wiens taak het is om mensen te helpen incarneren omdat ik wilde weten wat het verschil is tussen mensen die buitenzintuiglijk worden geboren en mensen die niet buitenzintuiglijk worden geboren. Omdat ik wist dat het uitzoeken van dit verschil me zou helpen om uit te leggen hoe je dingen buiten het bereik van de normale menselijke zintuigen kunt zien. Wat je zal horen in deze aflevering is het resultaat van wat ik heb geleerd. Ik hoop dat het jou helpt.

Wat zijn Aura’s?

Het eerste dat we moeten begrijpen is dat je niet bijzonder of begaafd hoeft te zijn om aura’s te zien. Iedereen kan ze in feite leren zien. De aura is eigenlijk een gebied van subtiele, lichtgevende, elektromagnetische straling rond een fysiek ding. Het woord ‘rond’ is niet echt juist als het gaat om aura’s want in werkelijkheid, is je aura volledig in, en van jou. Wanneer je het fysieke lichaam observeert samen met de aura, lijkt het alsof het aura het lichaam omringt. Maar eigenlijk is het gewoon een andere dimensionale laag van een wezen, en het lichaam is een andere dimensionele laag.

Je aura ontvangt en zendt uit

We associëren aura’s alleen met levende dingen, maar in werkelijkheid hebben alle fysieke dingen, levend of niet, een aura. Nu, wat de meeste mensen niet begrijpen over aura’s, is dat ze denken dat het aura wordt uitgestraald. Maar in werkelijkheid, wat juister is, is dat je aura jou uitstraalt. Het is het multi-dimensionele aspect van jou dat zichzelf, fysiek, projecteert als de persoon die je ziet in de spiegel elke dag. Een aura bevat tegelijkertijd informatie die het afgeeft, en heeft een zeer gevoelige waarneming van informatie die het absorbeert. Het elektromagnetische energieveld leidt voortdurend tot en straalt tegelijk af van je fysieke lichaam. Je kan het beschrijven als een elektromagnetische vorm van bewustzijn die zowel uitzendt als ontvangt.Sommige mensen met energetische trillingen die hoog genoeg zijn om resonantie te vinden met gedachtevormen, kunnen ze interpreteren met hun fysieke zintuigen.

Meer dan mooie kleuren

De meeste mensen denken dat aura’s enkel gaan om kleuren, maar ik kan je vertellen dat aura’s veel meer omvatten. Aura’s kunnen verschillende vormen hebben, verschillende texturen, verschillende groottes, verschillende patronen, verschillende geluiden, verschillende tinten. Ze variëren sterk in tint en kwaliteit. De aura-kleuren worden waargenomen omdat de verdeling van lichtdeeltjes versus de golflengte in een elektromagnetisch veld sterk varieert, en daarom anders wordt waargenomen door het menselijk oog. Eén of meer van deze kenmerken van een aura kan een beoefenaar van energiewerk vertellen op welke gebieden werk nodig is om ze in positieve resonantie te brengen. Ze kunnen een vrijwel volledig verhaal vertellen over jou en wat ertoe heeft geleid dat je zo bent.

Een zichtbare blauwdruk

Je aura reageert op je gedachten. Als je bijvoorbeeld een negatieve gedachte denkt, en je denkt dat met voldoende regelmaat, zal die gedachte verschijnen in je subtiele etherische lichaam, in je aura. Het zal een patroon, een textuur vormen … en dat zal vertalen naar een fysiek symptoom. Je kan je aura beschouwen als de zichtbare blauwdruk van je gedachten en je emoties evenals je voorbije gedachten en voorbije gevoelens die leiden tot jouw huidige manifestatie, alsook je houding, herinneringen, overtuigingen, ervaringen etc. Eigenlijk alles wat dit leven, en vorige levens, tot jou hebben gemaakt.

Energetische handtekening

De aura bevat alle kleuren in zich, maar wanneer een helderziende je aura leest en je vertelt dat je aura blauw is betekent dit dat blauw de kleur is die het dichtst bij je huid is. Deze laag van het auraveld is feitelijk het meest essentiële aan wie jij bent – het is jouw meest authentieke kleur. Het is jouw energetische handtekening. Deze kleur weerspiegelt het meest jouw gemanifesteerde wezen en levensdoel. De primaire aurakleur van een persoon is meestal de meest dominante kleur in het auraveld tenzij ze hun authenticiteit moesten onderdrukken om bij hun cultuur, familie of sociale groep te behoren.

Waarom zouden we aura’s leren zien?

Voor sommige mensen, gaat het om zich gegrond spiritueel te voelen of zich speciaal te voelen. Sommige mensen vinden het gewoon heel cool als ze zoiets kunnen zien. Wat de reden ook is, we moeten echt eerlijk zijn met onszelf. Waarom willen we eigenlijk aura’s zien? Bekijk zowel de lichte als donkere kant ervan. Dus, wie aura’s wilt leren zien, moet zich eerst afvragen: Waarom wil ik aura’s zien?

Elkaar beter begrijpen

Als ik zou argumenteren waarom het goed is voor mensen om aura’s te leren zien, zou ik zeggen dat het niet alleen deze wereld een mooiere en kleurrijke plek maakt, maar het stelt ons ook in staat om echte intimiteit met elkaar te ontwikkelen. Om aura’s te kunnen zien, zie je letterlijk ‘in’ andere mensen. Er is zoveel lijden op deze planeet omdat we elkaar niet begrijpen. We spelen een enorm gokspel met elkaar. Als je in staat bent om auravelden te zien zul je in staat zijn om mensen beter te begrijpen. Het laat de waarneming van het multi-dimensionale universum toe en de waarneming van het effect dat je hebt op anderen mensen. We kunnen chronische ziekten grotendeels niet genezen omdat we niet verder kijken dan het fysieke lichaam.

Waarom kunnen we aura’s niet zien?

Het leven als videogame

Ga eens na hoe de wereld eruit zou zien als mensen het Verenigde Quantumveld kunnen zien, de multidimensionale aspecten van elkaar en elkaar volledig zouden begrijpen. Om dit te leren, moeten we beginnen met deze fysieke dimensie te zien als een 360° panorama leer-hologram die werd ontworpen door Bron zelf voor Zelfactualisatie. Het is een beetje alsof je in een videogame zit. Nu, je kan een concept hebben van het idee van liefde en verbinding, maar het is iets heel anders om je eerste kus zelf te ervaren. Ook is dit de enige manier om Eenheid echt te begrijpen door zo gescheiden te geraken dat we fysieke individuen zijn.

Maar weet dat de beste manier om volledig te leren uit deze hologram of videogame is door te vergeten dat er iets daarbuiten bestaat. Dit is het verschil tussen kijken naar een film in een bioscoop, en tijdelijk je eigen leven vergeten, tegenover het kijken naar een film in je eigen huis in het midden van de dag waar overal afleiding is en je je eigen leven niet vergeet. Wat zorgt ervoor dat je meer voelt? Welke ervaring houdt het meest je aandacht vast? Ik beëindig mijn betoog.

We hebben geleerd aura’s te negeren

Om volledig deel te nemen aan dit leerproces-hologram, namelijk de fysieke dimensie, moeten we ons bewustzijn sluiten voor de andere dimensies om volledig ondergedompeld te zijn in de fysieke dimensie. Het is hetzelfde dat je enkel kan focussen op een videogame door te stoppen met aandacht te geven aan de kamer waar je in zit. Alleen, in deze videogame genaamd ‘Het Leven’ worden we zelf de Avatar. Het is alsof je letterlijk het personage in ‘Grand Theft Auto’ wordt waarbij je auto’s steelt en wegloopt van slechteriken.

Het proces van fysiek concentreren begint vóór de conceptie en het neemt geleidelijk toe in de loop van de tijd. Wanneer je voor het eerst in deze dimensie komt, als een baby, hebben je zintuigen de volledige capaciteit om deze fysieke dimensie waar te nemen maar ze moeten leren om deze dimensie te zien. Daarom als een baby wordt geboren, dat alles er relatief wazig uitziet. Niet alleen dat, baby’s zien nog steeds aura’s en multi-dimensionale werkelijkheden. Maar als mama of papa hen leert over de fysieke wereld door te onderscheiden wat een ‘bal’ is van een ‘hond’, – als ze beginnen woorden leren – beginnen ze het Quantum Veld te negeren.

Met andere woorden, de enige reden dat je iets kan zien als een ‘pen’ is omdat je alles er rond negeert dat niet de pen is. Zo leren we ons te concentreren op datgene wat fysiek door al het andere dat niet-fysiek is te negeren. Om iets te zien als een ‘pen’ moet je stoppen het als potentiële energie te zien en in plaats daarvan het als een statisch object zien. Wanneer we de wereld zo beginnen te bekijken kunnen de meesten niet meer de zaken zien die buiten de fysieke dimensie zijn. We worden volledig geïnvesteerd in de ‘videogame’.

Onze ‘radio antenne’ afstemmen

Een andere manier om dit te begrijpen is ons te vergelijken met een radio antenne en we onze draaiknop afstellen op het fysieke zodat we geen andere kanalen ontvangen die op een andere frequentie zitten. Als de frequentie van de fysieke dimensie toeneemt, en we bewust worden van de multidimensionale werkelijkheid, kunnen we ons terug afstemmen om andere radiozenders te ontvangen naast het fysieke, en we beseffen wat we hebben leren negeren.

Sommige mensen, zoals ik, hebben voor dit leven gekozen om niet puur fysiek te focussen. Ik ben net als de videogame-speler, die in plaats van volledig in het spel te zitten, nooit het bewustzijn van de kamer heeft verloren. Dat was een intentie voor de geboorte dat heeft geleid tot alle noodzakelijke omstandigheden om deze intentie te vergemakkelijken – omstandigheden zoals de positie tegenover de sterrenhemel, genetica, de manier waarop mijn hersenen werden gevormd …

Het grappige is dat vanuit fysiek perspectief helderzienden zoals ik geacht worden een speciale gave te hebben, terwijl uit niet-fysiek perspectief, helderzienden zoals ik, geacht worden een speciale handicap te hebben. We deactiveren een deel van onszelf dat normaal actief is om verder dan de fysieke dimensie waar te nemen. Maar deze handicap wordt niet gezien als slecht vanuit niet-fysiek perspectief.

In de komende jaren zal de wetenschap tonen welke factoren ervoor zorgen dat mensen buitenzintuiglijk zijn. In werkelijkheid zijn dit slechts manifestaties van de keuze om de ogen niet te sluiten voor andere dimensies om de fysieke dimensie te kunnen waarnemen. Natuurlijk, de reden waarom we collectief onze ogen sluiten voor andere dimensies om volledig fysiek te leven gaat veel verder dan wat ik nu net heb beschreven. Maar het is belangrijk om te weten, dat vanuit Bron perspectief, niets verkeerd is gegaan als je aura’s niet kunt zien. In feite was dit juist de bedoeling. En nu, denk je erover om van mening te veranderen en terug bewust te worden van wat er bestaat buiten de fysieke wereld.

Wil je aura’s echt wel zien?

Wanneer we iets willen dat niet lijkt te lukken moet we de mogelijkheid overwegen dat een aspect van ons eigenlijk niet wil dat het lukt. Er is altijd een positieve, onbewuste intentie achter elke negatieve manifestatie. Bijvoorbeeld: Iemand wilt eigenlijk niet echt aura’s kunnen zien uit schrik om gek te zullen worden of om te worden gezien als gek door hun omgeving. Iemand anders kan bang zijn dat ze niet zullen slagen in een carrière in het bedrijfsleven. Iemand anders is misschien bang dat als ze aura’s zouden zien, dat ze ook enge dingen zullen zien. Dus, voordat je deze video verder bekijkt, vraag jezelf eerlijk af: “Waarom wil ik aura’s misschien niet zien?” “Wat is mijn onbewuste positieve intentie om ze niet te zien?” Dus, als je dat hebt gedaan zal ik uitleggen hoe je aura’s kunt zien.

Hoe kan je Aura’s zien?

 

 1. Maak het onderscheid tussen zien en waarnemen.
  We ervaren allemaal buitenzintuiglijke informatie op andere manieren. Bijvoorbeeld: Iemand kan ‘emotioneel voelen’ wat er in de aura omgaat. Iemand anders kan makkelijker ‘fysiek voelen’ wat er in de aura omgaat. Een andere persoon kan ‘zien’ wat er in de aura omgaat. Nog iemand anders kan gewoon ‘weten’ wat er in de aura omgaat zonder te voelen of te zien. Dit zijn verschillende manieren waarop mensen buitenzintuiglijke informatie waarnemen. Echter zijn wij zo gefocust op het ‘zien’ van een aura, dat we alle andere manieren vergeten waarop we aura’s kunnen waarnemen. Hoe komt het dat ‘zien’ zo belangrijk is voor ons?


 2. Het spillover effect.
  We komen erachter dat als we ons richten op de manier van waarneming die het meest natuurlijk is voor ons, er een spillover-effect optreedt. Met een spillover-effect, bedoel ik dat iemand die van nature ‘emotioneel voelt’ wat er in het auraveld omgaat zich hierop kan richten, en steeds beter wordt in het ‘voelen’ wat er in de aura omgaat, dat uiteindelijk ze niet anders kunnen voor de ontwikkeling van hun openheid dan om helder’ziend’ te worden. Met andere woorden, de buitenzintuiglijke waarneming ‘loopt over’ in een andere modaliteit van ontvangst.
  Mensen die geobsedeerd zijn door het ‘zien’ van aura’s beperken zichzelf in het waarnemen van aura’s omdat ze zo gefocust zijn op het ‘zien’ dat ze de manier waarop ze reeds aura’s kunnen zien negeren. En we kunnen inspelen op de manier waarop we aura’s reeds waarnemen en met deze manier verder oefenen En dan.. zullen we uiteindelijk in staat zijn om aura’s te ‘zien’.
  Het ‘zien’ van aura’s is enkel één van de manieren om aura’s waar te nemen Zoek de manieren waarop je van nature energie waarneemt buiten de normale zintuigen en oefen hier verder op. Werk met wat je al kan en ontwikkel dat talent nog meer en het zal overvloeien. Onthoud dat de meeste mensen aura’s eerst voelen lang voordat ze aura’s kunnen zien.


 3. Oefen met een effen achtergrond.
  Er zijn een aantal technieken die je zullen helpen om aura’s beter te zien. Het is een goed idee om te beginnen met deze technieken als je een beginner bent, omdat we hierop kunnen verder bouwen en de technieken loslaten als ze niet meer nodig zijn. Maar om te beginnen, ga je de variabelen constant houden. Je gaat iemand voor je laten staan op ongeveer 2 tot 3 meter afstand, recht voor een volledig witte muur of zwarte muur. Sommige mensen zien aura’s beter voor een zwarte muur, sommige mensen zien aura’s beter voor een witte muur, dus experimenteer wat het beste werkt voor jou. Het gaat erom dat je niet probeert een aura te observeren tegen een achtergrond met patronen erin.


 4. Focus je op iemands derde oog.
  Het oog gaat zich scherp stellen. Het is door deze focus dat het oog leert te negeren wat in het rand van het gezichtsveld zit. Het is zoals een camera die helder kijkt naar een punt, terwijl de rest van het beeld wazig is. Om te beginnen focussen op aura’s moeten we bewust worden van het onscherpe deel. Om dit te doen, kiezen we een plek op het bovenlichaam van de persoon bijvoorbeeld iemands derde oog of iemands adamsappel of het borstbeen. Ik vind dat het focussen op het derde oog of het midden van hun voorhoofd het beste werkt om aura’s te leren zien.


 5. Ontspan je focus
  Oefen op het scherp richten naar één punt op hun lichaam en ontspan dan je focus met je oogspieren door gewoon “ontspan” in je hoofd te herhalen, terwijl je bewust alle spanning loslaat in de spieren achter je ogen. Het is veel gemakkelijker voor de beginner om aura’s te zien wanneer de spieren achter het oog ontspannen zijn.


 6. Verschuif je aandacht naar de rand.
  Nu, zonder je focus te verschuiven – zonder je ogen te bewegen – verschuif je je bewustzijn en aandacht naar wat op de rand ligt van het gezichtsvermogen – naar wat niet in focus ligt. De wetenschappelijke theorie waarom dit werkt is dat door de vorm van je ogen je een ander spectrum van licht kunt zien met de rand van je zicht dan je kunt zien in een rechte lijn. De randen van je ogen kunnen een hogere frequentie van energie zien. Ik denk dat dit verklaart waarom het makkelijker is voor de beginner om aura’s te zien op deze manier. Maar ik kan je verzekeren dat als je erop oefent en je frequentie afstemt op het zien van aura’s, dan zal het niet uitmaken ‘hoe’ je kijkt naar iets – je zal steeds aura’s zien of dat je er nu recht naar kijkt of dat je focust op de rand van je zicht. Hoe dan ook, zul je een statische ruis beginnen zien of een transparante energie of een mistige wolk beginnen zien in het gebied net rond iemands lichaam – het is een beetje zoals een aureool. Meestal, wanneer je begint, zal deze aureool verschijnen met een 2 tot 5 cm breedte. en het zal waarschijnlijk wit, zilverachtig, blauw of helder zijn. Wat je eigenlijk ziet is de mantel van de aura, de buitenrand van de aura. Tinten die dicht bij het blauwe of witte spectrum zijn, zijn het makkelijkst om met de ogen te zien. Merk op dat de aura eerst zeer transparant zal lijken, zoals warmtegolven op een zomerse dag.


 7. Blijf focussen.
  Zodra je het transparante areool rond een persoon ziet, blijf je precies daar kijken precies op dezelfde manier gewoon waarnemen en observeren. In eerste instantie kan dit vermoeiend zijn voor de ogen. Dat is normaal. Als je op deze manier ernaar blijft kijken, zal je frequentie afstemmen op de frequentie van het auraveld, en wat algemeen geldt in dit universum: “waar je op focust, daar krijg je meer van” Dus wat je zult beginnen merken is dat deze mantel van de aura zich zal ontvouwen. Het zal eruit zien alsof het energetische veld zich uitbreidt, en je kan texturen, patronen of vormen beginnen zien, en in die mantel kan je kleuren zien – meer specifiek zie je een primaire kleur bij deze persoon.


 8. Maak er een meditatieve oefening van.
  Sommige mensen kunnen de aura meteen zien met deze techniek, anderen hebben een paar minuten nodig om het te zien. Raak niet ontmoedigd en blijf proberen als het niet meteen lukt. Aura’s leren zien is alsof je leert lopen. Dus maak er een meditatieve oefening van waarbij je openstaat te observeren zo lang het nodig is. “Wat we weerstaan, blijft bestaan” dus dit zal helpen om genoeg weerstand los te laten als je geen aura’s kan zien, dat je ze hierdoor zal beginnen zien. Het betekent niet dat er iets mis met je is, en het betekent niet dat je minder spiritueel bent, als het lang duurt voor je aura’s kan zien, of, in feite, als je ze nooit kan zien.


 9. Oefen met je eigen aura.
  Je kunt leren om je eigen aura te zien door dezelfde techniek behalve dat je nu tegenover een witte of zwarte muur staat. Je steekt je hand uit, met je vingers lichtjes gescheiden, en je legt je focus in het midden van je handpalm De achterkant van je handpalm. Met je aandacht op dit punt doe je hetzelfde. Ontspan je focus. Richt met je geest op de energie tussen je vingers en rond je vingers.
  Een andere techniek om je eigen aura te zien is een spiegel plaatsen zodat je voor een witte of zwarte achtergrond staat. En dan doe je weer hetzelfde als in de eerste oefening, maar nu met je spiegelbeeld. Dus focus op je eigen derde oog in je spiegelbeeld. Ontspan je focus en geef aandacht aan de rand, het subtiele energieveld rond je eigen lichaam dat voor een witte muur wordt weerspiegeld.


 10. Streef ernaar om zo gezond en zo aanwezig mogelijk te worden met jezelf.
  Hoe gezonder je bent op emotioneel en fysiek vlak, en hoe meer aanwezig je bent met jezelf, hoe meer rust je ervaart, Hoe groter deze vrede, hoe meer je als een vijver met stilstaand water wordt, waarin je de wereld helder kan zien. De vervormingen zullen verdwijnen en er zit niets meer tussen jou en je perceptie van anderen. Mijn eigen spirituele leringen en de spirituele wijsheden van anderen in de wereld, gaan vaak over “meer vrede en gezondheid ontwikkelen binnen je eigen wezen”. Aura’s zien is gewoon een leuk kunstje tenzij het onderdeel is van een diepere spirituele beoefening. Je moet je frequentie verhogen om frequenties te ervaren die vibreren bij een hogere en snellere frequentie dan de fysieke dimensie en een hogere en sneller frequentie hebben dan het onderbewustzijn, om aura’s te kunnen zien en er betekenis aan te geven. Dus vraag jezelf af: “Wat moet ik doen om gezonder te worden?”


 11. Laat positieve en negatieve oordelen los.
  Telkens als je iets beoordeelt – als positief of negatief – Als goed of slecht, of als een ‘ding’ – dan kwantificeer je het. Als je iets kwantificeert, dan beperk je het tot je verwachting ervan. Je kan niet verder zien. Je hebt verwachtingen voor alles wat je observeert en daarom kun je niet objectief zijn. Door te oordelen heb je vroeger de niet-fysieke wereld leren negeren. Oefen het ontvangen van energie bij mensen en het waarnemen van informatie over mensen zonder erdoor te worden beïnvloed. Als je iets onpartijdig observeert, maak je jezelf los van de fysieke wereld waardoor je het kunt zien zoals het echt is. Als je iets onpartijdig observeert neem je afstand van de fysieke wereld, waardoor je niet alleen de fysieke wereld duidelijk ziet, maar ook een helder beeld krijgt van de niet-fysieke wereld.


 12. Laat het idee van “goed of fout” los.
  Deze tip gaat hand in hand met de vorige tip, want iets beoordelen als goed of fout is een oordeel. Maar dit is een belangrijk punt want mensen beperken zo vaak hun vermogen om aura’s te zien omdat ze zich heel de tijd afvragen of het juist is wat ze zien. Vooral of ze gelijk hebben over welke kleur ze zien in andermans aura. Afhankelijk van je vibratie kan je verschillende dingen zien in een auraveld.
  En raad eens? Iedereen heeft gelijk. Bijvoorbeeld iemands huidige vibratie laat hen toe beter het emotionele niveau te zien van iemands energetische veld dus zien ze meer geel en oranje in iemands energetische veld, terwijl iemand anders, die meer in staat is het spirituele aspect te zien, zal misschien meer blauw of paars zien in iemands energetische veld. Maar beide mensen hebben gelijk over wat ze waarnemen. Hoe objectiever je wordt hoe beter je anderen spiegelt en hoe zuiverder je waarneming van hen. Je krijgt dan een vollediger beeld van het uitgebreide geheel van iemands aura.


 13. Oefen met een onregelmatige achtergrond.
  De volgende tip is dat als je in staat bent om aura’s te zien voor een witte of een zwarte achtergrond, wanneer je klaar bent om dit uit te proberen in het dagelijkse leven, ongeacht het patroon of achtergrond achter een persoon. Dan ga je naar buiten bij zonsopgang of zonsondergang en kies je een statische boom of persoon om je op te focussen. Sta ongeveer op 30 meter afstand. Vervolgens ga je focussen op de persoon recht in het midden hun voorhoofd of bij een boom, focus je op de top van de boom en dan verschuif je je ogen in de richting van 1 uur op de klok in de ruimte rond hun lichaam. Stel je voor dat die persoon of die boom, recht voor een klok staat. Je kijkt naar de ruimte ongeveer bij 1 en 2 uur. Dan, starend naar dit gebied, naast een persoon of een boom, ga je zonder je fysieke ogen te bewegen je mentale aandacht verplaatsen met je gedachten concentreer je je terug op het derde oog van de persoon of de top van de boom en onmiddellijk, zul je het energetische veld zien van deze persoon gaande naar deze persoon, of boom. Je ontvangt het licht eigenlijk onder een andere hoek en hierdoor is waarneming mogelijk van verschillende dimensies van energie.


 14. Oefen in het dagelijkse leven.
  Oefen deze techniek zo lang het nodig is en begin dan te oefenen, ongeacht welk moment van de dag het is, of je nu binnen of buiten bent. Dit zal ertoe leiden dat je bedreven wordt in het afstemmen van je eigen frequentie op de frequentie van aura’s en dan geleidelijk, zul je in staat zijn om de hele tijd deze energetische velden te zien zonder een techniek te gebruiken. Hoe meer je oefent om bewust te worden van aura’s, hoe meer je oefent op het zien van aura’s, hoe gemakkelijker het zal worden.

Wat betreft aura’s zien, geldt: “Hoe beter het wordt, hoe beter het wordt!” Uiteindelijk, met voldoende oefening zal aura’s zien een multi-zintuiglijke ervaring worden en zal je begrip en wijsheid groter worden van dit universum. Ik wens je een goede week.


Teal Swan is een spirituele leraar en auteur. Ze is geboren met buitenzintuiglijke mogelijkheden. Hierdoor werd ze als kind gemarteld over een periode van 13 jaar. Na haar ontsnapping en een jarenlang genezingsproces, heeft ze besloten om zich niet langer te verbergen. In plaats daarvan besloot ze om haar unieke perspectief met de wereld te delen. Ze hoopt dat haar boodschap jou raakt in je leven en de positieve verandering die jij zoekt vergemakkelijkt.

In 2019 werd de Nederlandse vertaling van haar boek Shadows before Dawn uitgebracht onder de naam Go Beyond. Teal vertelt haar levensverhaal en biedt een uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde. Klik op het boek voor meer info en reviews.