Geweldig nieuws!

Hallo daar!

Ik ben Tine, admin van de website en heb leuk nieuws te vertellen!

Ik weet nog goed hoe ik zeven jaar geleden met grote levensvragen en soms pijnlijke gevoelens zocht op het internet naar antwoorden. Ik kwam uit bij het materiaal van Teal Swan en vond steun in haar uitgebreide uitleg en praktische tips. Mijn enthousiasme voor het materiaal van Teal groeide met de week en heeft me ertoe aangezet haar leringen te vertalen naar het Nederlands.

Op de pagina “Boeken” stel ik jullie de vraag van welk boek je een vertaling zou willen. Je kunt kiezen tussen de boeken “Shadows Before Dawn”, wat een praktische handleiding tot zelfliefde vormt, en “Sculptor In The Sky”, dat Teal’s perspectief geeft over het ontstaan en de zin van het leven.  Met 46 stemmen in totaal, kozen jullie met 32 het boek “Shadows Before Dawn” en 14 “Sculptor In The Sky”. Veruit de meerderheid (70%!) verkiest dus het praktische boek van Teal.

Nu kreeg ik onlangs een berichtje van Edith met geweldig nieuws! Edith is de Nederlandse uitgever van Teal. Zie ook hun website https://www.sunshineforthesoul.com. Ze vertelt dat het eerste Nederlandstalige boek van Teal Swan uitkomt! Het gaat om de vertaling van welgeteld het boek van jullie voorkeur, namelijk “Shadows Before Dawn”! Het nieuwe boek komt uit op 30 mei en draagt de naam “Schaduwen Voor De Dageraad”. Je kan het reserveren via deze link. Edith vraagt ook of je een review of score wil achterlaten. Ik wens jullie alle zelfliefde toe!

Schaduwen voor de dageraad

Teal vertelt eerst haar levensverhaal: ze werd 13 jaar vastgehouden en misbruikt door een sekteleider, uit wiens handen ze op 19-jarige leeftijd wist te ontsnappen. Vanuit haar wanhoop creëerde ze langzaam maar zeker een weg naar het licht… en dook uiteindelijk op uit de duisternis in de dageraad van zelfliefde. De rauwe intensiteit van haar verhaal grijpt je aan.
Maar dan verandert het boek, en wordt Teal jouw no-nonsense gids vanuit jouw eigen lijden naar jouw eigen healing. Om vervolgens nog een stap verder te gaan met haar uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde – zodat ook jij wakker wordt in liefde voor jezelf.

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Geweldig nieuws!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s