Welkom in je fysieke leven.

Ook al herinner je je het niet, voordat je hier kwam had je specifieke intenties voor wat je wilde ervaren in dit leven. Sommigen van jullie wilden ware liefde ervaren, sommigen ware vrijheid voelen. Sommigen van jullie wilden een eenvoudig leven, of de kleine dingen die er toe doen.

Je koos de perfecte familie uit, en de perfecte eerste ervaring voor de intentie die je hebt gezet voor dit leven. Je kende alle mogelijkheden die zich zouden kunnen voordoen door het kiezen van die ouders in die buurt die cultuur, op dat moment en dat tijdstip.

Toen je dat perfecte potentieel zag, koos je dit. Je koos het omdat je wist dat het de perfecte omstandigheden waren die nodig zijn voor je eigen persoonlijke expansie. En er is geen verschil tussen je persoonlijke expansie en de expansie van het universum. Wanneer jij expandeert, expandeert het universum, als jij leert, leert het universum,

Elk perspectief dat door een wezen wordt gehouden, draagt ​​bij aan de uitbreiding van het bronbewustzijn, Het doet er niet toe of dat perspectief komt van een vogel, een hond, een plant, een buurman, een vriend, een vijand. Het draagt ​​allemaal bij aan het beeld van het universum, dat de bron is en zichzelf probeert te zien.

Universeel bewustzijn, waar is je ziel een deel van is, creëerde deze realiteit als een soort computerprogramma. Dit programma volgt bepaalde regels, regels zoals zwaartekracht, de snelheid van licht en geluid. Maar de ultieme regel van dit universum wordt de wet van spiegeling genoemd. Deze regel betekent dat het leven op aarde wordt ervaren als een soort spiegelende hologram waarin alles dat in je zit weerspiegelt in de wereld om je heen.

Dit betekent dat je alles kunt manifesteren wat je maar wilt. Of het nu een auto, geld, een partner, een gezondheidstoestand of innerlijke vrede is. Door het eerst in je innerlijke wereld te ervaren, in je gedachten en je emoties.

Deze kennis over de manier waarop het universum echt werkt is de sleutel tot het leven dat je altijd al hebt gewild. De waarheid is dat je niet machteloos bent. Als je bang bent dat iemand je verlaat, zoek het aspect in jezelf dat mensen verlaat. Als je bent bang om gemanipuleerd te worden door andere mensen. Zoek het deel van jou dat andere mensen manipuleert. Als je bang bent voor terrorisme, vind de terrorist in jou.

Je meelevende aandacht zal ervoor zorgen dat er een transformatie plaatsvindt, de transformatie waar we eeuwenlang op hebben gewacht.

Dit zal het einde maken aan verlies

Dit zal een einde maken aan manipulatie

Dit zal een einde maken aan terrorisme

Dit zal het einde zijn van het lijden op deze aarde

Dit zal de tijd zijn dat je de delen van jezelf geaccepteerd die je jarenlang hebt afgewezen, jaren lang.

Ik hoop dat dit bericht je heeft herinnerd aan wat je al wist, maar gewoon bent vergeten. Nu je de instructies voor dit leven hebt, kun je het andere mensen vertellen en samen kun je genieten van de reis.


Teal Swan is een spirituele leraar en auteur. Ze is geboren met buitenzintuiglijke mogelijkheden. Hierdoor werd ze als kind gemarteld over een periode van 13 jaar. Na haar ontsnapping en een jarenlang genezingsproces, heeft ze besloten om zich niet langer te verbergen. In plaats daarvan besloot ze om haar unieke perspectief met de wereld te delen. Ze hoopt dat haar boodschap jou raakt in je leven en de positieve verandering die jij zoekt vergemakkelijkt.

In 2019 werd de Nederlandse vertaling van haar boek Shadows before Dawn uitgebracht onder de naam Go Beyond. Teal vertelt haar levensverhaal en biedt een uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde. Klik op het boek voor meer info en reviews.